Aan de rand van het centrum in Gouda staat het appartementencomplex De Karn. Hier hebben de monteurs van Vebo Liftsupport een originele Schindler lift uit 1983 gerenoveerd.

 

Verouderde liftbesturing vervangen

De verouderde liftbesturing hebben we vervangen voor een Arkel 500 in combinatie met een A-drive. Bovendien hebben we de oude cabinedeur vervangen voor een Selcom Hydra deur met een adapter voor de koppeling met de gereviseerde QKS8 schachtdeuren.

 

Onderhoud van de Faer machine

Daarnaast hebben we de huidige Faer machine gereinigd en voorzien van nieuwe olie. Vanzelfsprekend hebben we het oude stalen tornwiel vervangen voor een kunststoftype met een Tacho. Ook hebben we een nieuwe Jungblud snelheidsbegrenzer gemonteerd in verband met het aanbrengen van de frequentieregeling.

 

Kooi- en vloerbekleding vervangen

Om het geheel compleet te maken hebben we de kooi- en vloerbekleding vervangen. Samen met de nieuwe tableaus van Scheafer zorgt dit voor een mooi werkende lift die de bewoners van het appartementencomplex weer jaren kan vervoeren.

 

Schindler lift renoveren?

Is uw verouderde lift aan vervanging toe? Of kan deze nog jaren mee dankzij een liftrenovatie van Vebo Liftsupport? Neem contact met ons op voor meer informatie via het contactformulier of bel direct: 0174 – 64 14 90.