Back to Top
   info@veboliftsupport.nl  
   Telefoon: 0174 - 64 14 90  

Vervangen van een lekke cilinderafdichting bij een hydraulische lift

Lekkage hydraulische afdichting

Tijdens periodiek onderhoud aan een hydraulische lift kwam onze servicemonteur een lekke cilinderafdichting tegen. Hierdoor lekte er olie langzaam uit de cilinder van KONE met gevaar dat de lift stil zou komen te staan. In het ergste geval kan de olie volledig weglekken, waardoor er 700 tot 1000 liter olie vrijkomt.

Lees meer: Vervangen van een lekke cilinderafdichting bij een hydraulische lift

Liftrenovatie van de Euromast

Renovatie van lift op grote hoogte

Onlangs hebben we een groot project gehad aan de lift van de Euromast: de Euroscoop. Deze glazen panorama lift draait langzaam naar de 185 meter hoge top van de Euromast. Het werken op grote hoogte, de gewichten van de liftcabine en het zwaardere tegengewicht maakten deze opdracht tot een speciale klus. Bovendien wordt de gondel van de Euroscoop aangedreven door twee machines en niet door één, zoals gebruikelijk is.

Lees meer: Liftrenovatie van de Euromast

Liftonderhoud Schindler Mobile lift

Liftreparatie van speciale Schindler lift

VEBO Liftsupport heeft onlangs een zeer speciale lift gerepareerd, de Schindler Mobile. Onder deze mobiele lift zit een motor die speciale wielen aandrijft; hierdoor rijdt de lift langs de geleiders omhoog. Een startmotor, van een Audi 80, kan bij spanningsuitval of calamiteiten, d.m.v. een batterijenpakket, de liftcabine naar de verdieping rijden.

Lees meer: Liftonderhoud Schindler Mobile lift

Liftrenovatie Möhringer lift Amsterdam

Renovatie originele Möhringer lift

De liftmonteurs van Vebo Liftsupport hebben onlangs een originele Möhringer lift uit 1996 omgebouwd. De liftrenovatie vond plaats in het oude kantoorpand van woningcorporatie Rochdale, de woningstichting heeft het pand in 2009 verlaten. LFB Vastgoed en Naarden Vastgoed hebben het kantoorpand getransformeerd tot een complex met luxe appartementen.

Lees meer: Liftrenovatie Möhringer lift Amsterdam