Optimaliseren en renoveren liftinstallatie

Vebo Liftsupport is gespecialiseerd in het renoveren en optimaliseren van bestaande liftinstallaties en in het installeren van nieuwe liften. Ook leveren wij alle liftproducten die vrij op de markt verkrijgbaar zijn. Direct uit eigen magazijn of met korte levertijd, maar altijd scherp geprijsd. Of nu uw besturing, liftmachine, cabinebekleding of uw liftdeuren vervangen dienen te worden: wij kunnen ieder project aan. Bel voor meer informatie direct: 0174 – 64 14 90.

 

VEBO Liftrenovatie Totaalpakket

Vebo Liftsupport biedt totaalpakketten waarin alle lifttechnische en bouwkundige werkzaamheden zijn gebundeld. Desgewenst compleet met wandafwerking en schilderwerk!

 

Één uitvoerder: dat scheelt tijd en geld!

Bij ons totaalpakket heeft u met slechts één firma te maken bij de uitvoering van het hele project. Dat scheelt tijd en geld! Voorbeeld? Vebo Liftsupport demonteert complete liftinstallaties, plaatst stofschotten zowel met als zonder afsluitbare toegang, maakt liftschachten en machinekamers bouwkundig geschikt voor een nieuwe lift en zorgt voor werkvloeren in de schacht om op montagetijd te besparen.

 

All-in offerte

Geen zin in onvolledige offertes, meerdere aanspreekpunten bij uitvoering en onmogelijke planningsvoorstellen? Kies voor complete liftrenovatie met de All-In offerte volgens het Vebo Liftsupport Liftrenovatie Totaalpakket.
Vraag direct een all-in offerte aan op via het contactformulier of bel direct : 0174 – 64 14 90