Bij Vebo Liftsupport leggen wij de nadruk op het goed schoon houden en technisch onderhouden van uw lift. Hierdoor kunnen we tijdens het onderhoud voorkomen dat er storingen op gaan treden. Een schone werkplek werkt bovendien ook een stuk prettiger, de slijtage van onderdelen vallen hierdoor sneller op en er kan zodoende eerder actie ondernomen worden.

Goed onderhoud kun je niet in een paar minuten afronden, zoals de meeste onderhoudsfirma’s dit tegenwoordig inplannen. Hoewel de nieuwere liftinstallaties wel wat minder onderhoudwerkzaamheden nodig hebben, dienen ook deze periodiek schoongemaakt en onderhouden te worden. Voorts lopen de liftdeuren op rollen en die gaan slechts voor een bepaalde tijd mee.

Wij doen niet aan 'kijkbeurten' of 'prestatiecontacten', maar besteden de tijd die nodig is om uw liftinstallatie in topconditie te houden. Wij achten het van belang om de monteur de ruimte te geven om extra werkzaamheden uit te voeren op de momenten dat deze ècht nodig mochten zijn. Met een gedegen basisopleiding, interne opleidingen en uitgerust met de modernste tools staan onze techneuten voor u klaar!

Wij hebben twee soorten onderhoudsovereenkomsten voor u:

 Duur van de overeenkomst

Onderhoudsovereenkomsten met Vebo Liftsupport BV worden afgesloten voor een periode van 12 maanden. Na verstrijken van deze periode geldt de overeenkomst voor eenzelfde periode met een opzegtermijn van minimaal drie maanden. Opzeggen dient schriftelijk te geschieden. Meerjarige contracten bieden wij uw niet aan omdat wij van mening zijn dat een klant altijd moet kunnen overstappen als deze niet tevreden is.