Het motto bij Vebo Liftsupport is “Als je alles goed schoon maakt, kom je mankementen snel tegen” Hierdoor kunnen we tijdens het onderhoud voorkomen dat er storingen op gaan treden. Een schone werkplek werkt ook een stuk prettiger, de slijtage van onderdelen vallen hierdoor sneller op er kan eerder actie op uitgevoerd worden.

Goed onderhoud kun je niet in de paar minuten doen zoals de meeste onderhoudsfirma’s dit tegenwoordig inplannen. De nieuwere lift installaties hebben wel wat minder onderhoud werkzaamheden nodig, maar het moet ook schoon zijn en de deuren werken nog net zo als vroeger. De deuren lopen op rollen en die gaan nog steeds maar een bepaalde tijd mee.

Wij doen geen “kijk beurten of prestatiecontacten” maar besteden de tijd die nodig is om uw lift installatie  in top conditie houden. Het is belangrijk de monteur de ruimte te geven om extra werkzaamheden uit te voeren op de momenten dat het nodig mocht zijn. Met een gedegen basisopleiding, interne opleidingen en uitgerust met de modernste tools staan onze techneuten voor u klaar.

Wij hebben twee soorten onderhoudsovereenkomsten:

 

Duur van de overeenkomst.

Onderhoudsovereenkomsten met Vebo Liftsupport BV worden afgesloten voor een periode van 12 maanden. Na verstrijken van deze periode geldt de overeenkomst voor eenzelfde periode met een opzegtermijn van minimaal drie maanden.  Opzeggen dient schriftelijk te geschieden. Meer jarige contracten bieden wij uw niet aan omdat wij van mening zijn dat een klant altijd moet kunnen overstappen als hij niet tevreden is.