Kennis van lifttechniek én bouwkunde

Vebo Liftsupport beperkt zich niet alleen tot lifttechnische werkzaamheden, wij voeren ook alle gewenste of noodzakelijke bouwkundige aanpassingen uit. Hierbij kunt u denken aan:

  • aanpassen vrije toegang tot machinekamer;
  • plaatsen hekjes in machinekamer;
  • plaatsen (automatische) schachtdeuren;
  • plaatsen tijdelijke stofschotten;
  • verwijderen betonfundering in de liftmachinekamer;

 

Liftdemontage bij VEBO in goede handen

Wordt uw pand gesloopt en moet uw liftinstallatie er dus uitgesloopt worden, dan is Vebo Liftsupport uw adres voor liftdemontage. Met onze bouwkundige specialisten zorgen wij voor milieubewuste afvalscheiding en we verzamelen de bruikbare liftonderdelen. Die slaan wij op om dienst te doen als reservemateriaal voor andere liftinstallaties die u in beheer of eigendom heeft. Zo bespaart u nu al op toekomstige kosten.

 

Voordelen voor u:

  • milieubewuste afvalscheiding;
  • reservemateriaal voor uw andere liftinstallaties;
  • één aanspreekpunt, wat wel zo makkelijk is;

 

Wordt uw liftinstallatie volledig vernieuwd en voeren wij de demontage uit, dan maken wij desgewenst de liftschacht bouwkundig geschikt voor een nieuwe lift. Na demontage plaatsen wij stofschotten, zowel met als zonder afsluitbare toegang. Ook passen wij de liftschacht en machinekamer aan ten behoeve van de maatvoering van de nieuwe installatie. Verder is het mogelijk werkvloeren in de schacht te laten plaatsen wat montagetijd bespaart. Uiteraard verzorgen wij vervolgens ook met plezier de montage van de nieuwe liftinstallatie!

 

Liftschacht schilderen, ramen reinigen en gebreken herstellen

Heeft u een mooie liftkooi met glazen wanden, die zich wellicht ook nog eens in een glazen liftschacht bevindt? Dan herkent u wel de ergernis van vieze ramen, beschadigde schachtbeplating of smerig beton waar u tegenaan kijkt. Indien u besluit de liftschacht te laten opknappen door uw huisschilder, dan mag dat uitsluitend onder toezicht van gecertificeerd persoon voor de bediening. Vebo Liftsupport verenigt beide specialisaties in één persoon: de lifttechnicus-schilderVebo Liftsupport beschikt over lifttechnici met een flinke brok schildervaring. Zij kunnen de liftschacht reinigen, gebreken herstellen en de wanden in elke gewenste kleur schilderen. Zo hoeft u niet onnodig dubbele kosten te maken!


Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vul het contactformulier in of bel direct: 0174 – 64 14 90